JESENSKE POČITNICE

intenzivne priprave na likovni sprejemni izpit

 

JESENSKE POČITNIC

26. OKTOBER – 30. OKTOBER 2020

 

Jesenske počitnice so namenjene kandidatom, ki imajo veselje do likovnega izobraževanja ali se bodo morda v prihodnosti vpisali na akademijo, fakulteto ali srednjo šolo likovne smeri.

 

Priporočamo jih kandidatom, ki bodo v zimskem času opravljali sprejemne izpite na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo / Umetniška gimnazija ali v juniju / juliju na likovnih akademijah in fakultetah. Tečaji, ki jih izvajamo med počitnicami so namenjeni vsem, ki so iz oddaljenih krajev ali pa v času šole nimajo časa.

 

Tečaji bodo potekali v dopoldanskem času med 9:00 in 12:30 uro s pol urnim odmorom ob 10:30 na navedene dneve: 26. 10., 27. 10., 28. 10., 29. 10. in 30. 10. po 4 šolske ur. Cena vključuje celoten MATERIAL in SKRIPTO ter znaša 250 EUR. Na koncu tečaja prejmete DIPLOMO. Vsi izdelki narejeni na tečaju so last tečajnika.

 

Srednja šola za oblikovanje in fotografijo: Likovna gimnazija

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje

Pedagoška fakulteta Ljubljana, Maribor

Naravoslovnotehniška fakultet

Fakulteta za dizajn, smer modno oblikovanje

Fakulteta za dizajn, smer vizualen komunikacije

 

ZA PROSTI ČAS NUDIMO TEČAJ RISANJA IN SLIKANJA. 

 

Spodnji navedeni tečaji (FA, BF, FG, FD in ZF) bodo potekali v popoldanskem času med 13:00 in 16:30 uro s pol urnim odmorom ob 14:30 na navedene dneve: 26. 10., 27. 10., 28. 10., 29. 10. in 30. 10. po 4 šolske ure. Cena vključuje celoten MATERIAL in SKRIPTO ter znaša 250 EUR. Na koncu tečaja prejmete DIPLOMO. Vsi izdelki narejeni na tečaju so last tečajnika.

 

Fakulteta za arhitekturo

Biotehniška fakulteta

Fakulteta za gradbeništvo, Maribor

Fakulteta za dizajn, smer notranji intereier

Zdravstvena fakulteta, smer zobna protetika

 

Vsi, ki pri nas obiskujete tečaj priprave na sprejemni izpit imate pred sprejemnimi izpiti dva konzultacijska termina, ki sta brezplačna. O terminu Vas obvestimo po elektronski pošti. Konzultacije so namenjene, da se posvetujete – kaj vprašate in pregledamo risbe. Termini za SŠOF sta v februarju in marcu za akademijo in ostale fakultete pa v maju in juniju 2021.