ZAKAJ SMO NAJBOLJŠI?

VERJAMEMO V SVOJE DELO
Na svoje delo smo ponosni. Naše poučevanje in podajanje znanja prinaša v vaše življenje rešitve. Smo kreativni, pedagoški in dosledni ter pri svojem delu izražamo vestnost in predanost. Z zanosom in navdušenjem vam bomo stali ob strani pri vašem likovnem učnem procesu. Z veseljem in energijo se spoprimemo z izzivi in problemi, ki nas čakajo na poti k sprejemu na željeno ustanovo. Vaš nasmeh na ustih je naše zadovoljstvo. Vaš cilj je skupen uspeh.

art:tečaji so pred 18 leti orali ledino na področju priprav na likovni sprejemni izpit. Delo se je razvilo iz poznavanja tematike, lastnih izkušenj, analize in predvsem želje, da bodo naše izkušnje pomagale mnogim ter vam na vaši likovni poti dale večja krila kot smo jih imeli mi. Rezultati so tu. Ponosni smo na naše varovance, ki že kreirajo naš svet.

KDO SMO?
Smo multidisciplinarna razvojno-kreativna skupina z jasnim oblikovnim in inteligentnim komunikacijskim sporočilom. Dela se lotevamo strastno, skrbimo za uspeh, pri tem pa nas motivira doseganje ciljev. Preprosto, smo skupina ustvarjalcev, ki dela, kar si najbolj želi – deli znanje, poučuje in z vami ustvarja!

Vedno smo pripravljeni na nove izzive, verjamemo v:
– kreativnost, estetiko in oblikovanje
– organiziranost, odlično komunikacijo, načrtovanje
– timsko delo, znanje in izkušnje
– kakovost, hitrost, poštenost
– osebni pristop, vaše potrebe.