ZIMSKE POČITNICE 2019

Intenzivna priprava na sprejemni izpit

ZIMSKE POČITNICE
18. FEBRUAR – 22. FEBRUAR 2019
ALI
25. FEBRUAR – 1. MAREC 2019

 

Tečaji priprave na likovni sprejemni izpit za Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo / Umetniško gimnazijo bodo potekali v dopoldanskem času od 9:00 do 12:30 s polurnim odmor ob 10:30, vsak dan po 4 šolske ure. Cena vključuje celoten MATERIAL in SKRIPTO ter znaša 240 EUR. Tečaji so namenjeni intenzivni pripravi na sprejemni izpit. Pripravili pa smo tudi program začetnega RISANJA ali SLIKANJA.

Srednja šola za oblikovanje in fotografijo: Umetniška gimnazija

Kdaj so letos sprejemni izpiti? Takoj po počitnicah v marcu 2019.

 

Tečaji za Biotehniško fakulteto, Fakulteto za arhitekturo in Fakulteta za dizajn bodo potekali v popoldanskem času od 13:00 do 16:30 s polurnim odmor ob 14:30, vsak dan po 4 šolske ure. Cena vključuje celoten MATERIAL in SKRIPTO ter znaša 240 EUR. Tečaji so namenjeni intenzivni pripravi na sprejemni izpit.

Fakulteta za arhitekturo

Biotehniška fakulteta

Fakulteta za gradbeništvo, Maribor

Fakulteta za dizajn, smer notranja oprema

 

Tečaji bodo potekali v popoldanskem času od 14:00 do 17:30 s polurnim odmor ob 15:30, vsak dan po 4 šolske ure. Cena vključuje celoten MATERIAL in SKRIPTO ter znaša 240 EUR. Tečaji so namenjeni intenzivni pripravi na sprejemni izpit.

Akademija za likovno umetnost in oblikovanje

Pedagoška fakulteta Ljubljana, Maribor

Naravoslovnotehniška fakulteta

Zdravstvena fakulteta, smer zobna protetika

Fakulteta za dizajn, smer vizualne komunikacije ter tekstilije in oblačila

 

Vsi, ki pri nas obiskujete tečaj priprave na sprejemni izpit imate pred sprejemnimi izpiti dva konzultacijska termina, ki sta brezplačna. O terminu Vas obvestimo po elektronski pošti. Konzultacije so namenjene, da se posvetujete – kaj vprašate in pregledamo risbe. Termini za akademijo in fakultete so v maju in juniju 2019.